Carlton Ambassador Den Haag wint World Luxury Hotel Award

Boutique hotel sleept na recente uitbreiding wederom prestigieuze prijs in de wacht

08 DECEMBER 2014, THE HAGUE, NETHERLANDS
Samenvatting
Het recent uitgebreide Carlton Ambassador in Den Haag heeft de prestigieuze World Luxury Hotel Award 2014 gewonnen. Net als afgelopen jaar wint het charmante boutique hotel Carlton Ambassador een World Luxury Hotel Award, dit jaar in de categorie Luxury Business hotel. Het beroemde hotel koos voor haar nieuwste hotelkamers opnieuw voor de zogenaamde Dutch Boutique style. Midden in iedere kamer is een immens grote badkamerwand de absolute eye catcher. De uniek vormgegeven Delftsblauwe glaswand is door menig internationaal designer geprezen.

World Luxury Hotel Award

De World Luxury Hotel Award, ook wel de Oscar voor de hotelindustrie genoemd, staat bekend als de meest prestigieuze en exclusieve onderscheiding in de luxe hotelsector en wordt vergeven aan hotels die excellente service bieden aan hun gasten. De awards zijn gebaseerd op nominaties en stemmen van hotelgasten. In 2013 werd het Carlton Ambassador op deze wijze verkozen tot Europe's Best Luxury City Hotel. 

Uitbreiding hotel

Het Carlton Ambassador toonde afgelopen jaar zeer ambitieuze plannen ter uitbreiding van het hotel. Deze plannen zijn inmiddels met goed resultaat afgerond, wat een absolute verrijking voor het gehele hotel betekent. Ongeveer een jaar geleden greep het Carlton Ambassador de kans aan om het hotel uit te breiden naar het naastgelegen, monumentale pand aan de Zeestraat. In dit pand zijn nu de Ambassador Residences & Suites gerealiseerd.

Ambassador Residences & Suites

De Residences en Suites vormen onderdeel van het hotel, maar zijn ook exclusief als eigen residentie in de Hofstad te boeken. Gasten kunnen gebruik maken van een privé voordeur, beschikken over eigen parkeerplaatsen en een ruimte voor besprekingen. In de kamers zijn originele details, waaronder prachtige ornamenten, monumentale haarden en schouwen bewaard gebleven. Door deze details is elke kamer uniek en heeft een eigen karakter.

Citaten
"Wij zijn bijzonder trots op de uitbreiding van het hotel en zeer vereerd met de World Luxury Hotel Award. Het voelt als de kroon op ons werk en als beloning voor de onuitputtelijke inzet van ons hele team" Arwin Paulides, General Manager Carlton Ambassador
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Carlton Hotel Collection

De Carlton Hotel Collection biedt comfortabele viersterrenhotels met inspirerende conferentie en leisure faciliteiten in Nederland, Engeland, Schotland en België. De hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. De groep streeft echter niet naar een eenheid in identiteit en design. Ieder hotel is juist verrassend uniek en legt een direct verband met de omgeving, de locatie of plaatselijke historie.

berichten