Carlton Ambassador Hotel verkozen tot beste Luxury City Hotel in Europa

Haags boutique hotel bekroond met prestigieuze World Luxury Hotel Award 2013

06 NOVEMBER 2013, DEN HAAG
Samenvatting
Het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag is bekroond met de prestigieuze World Luxury Hotel Award. Het viersterren boutique hotel is verkozen tot Europa’s beste ‘Luxury City Hotel’. Met het toekennen van de award spreken internationale hotelgasten hun waardering uit voor de recente renovatie en introductie van een nieuwe stijl kamers in het Carlton Ambassador. Hiermee investeerde het hotel onlangs grondig in zijn luxe boutique stijl.

De World Luxury Hotel Award staat bekend als ’s werelds meest prestigieuze en exclusieve onderscheiding in de luxe hotelsector. Dit jaar zijn meer dan duizend hotels, lodges en resorts uit 87 landen genomineerd in vijftig categorieën. De award-winnaars zijn bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse World Luxury Hotel Awards gala in Phuket, Thailand. Het Haagse Carlton Ambassador Hotel werd uitgeroepen tot Europa’s beste Luxury City Hotel.

Marinique de Wet, Directeur van World Luxury Hotel Award: “Wij geloven dat excellente service het belangrijkste kenmerk is van een luxury hotel. Het Carlton Ambassador is een elegant boutique hotel met een smaakvol interieur en geweldige service. Sommige gasten ervaren het hotel als een oase van rust, anderen gebruiken het als uitvalsbasis om de veelzijdigheid van Den Haag te ontdekken. Het Carlton Ambassador voelt voor iedereen als thuis komen.

“Wij zijn ontzettend trots om met deze internationale award te worden geprezen voor onze nieuwe boutique stijl”, zegt Arwin Paulides, General Manager van het Carlton Ambassador Hotel.De bekroning met deze World Luxury Hotel Award bevestigt het unieke en eigentijdse karakter van ons hotel. Wij merken dat de nieuwe Signature Rooms zorgen voor een ‘wow-effect’ bij onze gasten. De kamers zijn tot in detail gestyled met een combinatie van luxe elementen en moderne techniek.”

Rooms with a Signature

De nieuwe Signature Rooms maken het Carlton Ambassador tot een toonaangevend boutique hotel van internationale allure. Het kamertype is uitgevoerd in zogenaamde Dutch boutique stijl, met Hindeloopen elementen, Delfts blauwe accessoires en ‘Hague Blue’ stoffen. De kamers zijn voorzien van een modern one-touch paneel en het eerste draadloze muzieksysteem speciaal ontwikkeld voor de hotelindustrie, waarmee gasten hun eigen muziek afspelen via een bluetooth verbinding. De Signature Rooms zijn ingericht met flat-screens, Nespresso koffiemachines en topkwaliteit slaapsystemen.

Statige stedentrip Den Haag

Het Carlton Ambassador behoort tot de parels van de Carlton Hotel Collection en is een begrip in Den Haag. Met zijn charmante uitstraling en boutique stijl biedt het hotel een unieke ervaring. Niet alleen aan diplomatieke en zakelijke gasten, maar ook aan vrijetijdsreizigers. Op steenworpafstand van het Carlton Ambassador vinden gasten het Binnenhof, Paleis Noordeinde, kunstgaleries, winkels, bars en restaurants en ook het strand. 

Citaten
"Wij geloven dat excellente service het belangrijkste kenmerk is van een luxury hotel. Het Carlton Ambassador is een elegant boutique hotel met een smaakvol interieur en geweldige service. Sommige gasten ervaren het hotel als een oase van rust, anderen gebruiken het als uitvalsbasis om de veelzijdigheid van Den Haag te ontdekken. Het Carlton Ambassador voelt voor iedereen als thuis komen." Marinique de Wet, Directeur van World Luxury Hotel Award
"Wij zijn ontzettend trots om met deze internationale award te worden geprezen voor onze nieuwe boutique stijl. De bekroning met deze World Luxury Hotel Award bevestigt het unieke en eigentijdse karakter van ons hotel. Wij merken dat de nieuwe Signature Rooms zorgen voor een ‘wow-effect’ bij onze gasten. De kamers zijn tot in detail gestyled met een combinatie van luxe elementen en moderne techniek." Arwin Paulides, general manager Carlton Ambassador Hotel Den Haag
Download PDF
Download PDF
Over Carlton Hotel Collection

De Carlton Hotel Collection biedt comfortabele viersterrenhotels met inspirerende conferentie en leisure faciliteiten in Nederland, Engeland, Schotland en België. De hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. De groep streeft echter niet naar een eenheid in identiteit en design. Ieder hotel is juist verrassend uniek en legt een direct verband met de omgeving, de locatie of plaatselijke historie.

berichten