Carlton Ambassador Hotel investeert in luxe boutique stijl met Europese primeur

Haags hotel laat gasten in nieuw kamertype genieten van eigen muziek via eerste ingebouwde draadloze muzieksysteem voor hotelwereld

24 OKTOBER 2013, DEN HAAG
Samenvatting
Een grondige renovatie met een primeur van Nederlandse makelij maakt het Carlton Ambassador Hotel toonaangevend in de luxe boutique stijl. De nieuwe Signature Rooms in het viersterren hotel in Den Haag zijn voorzien van het eerste draadloze muzieksysteem speciaal ontwikkeld voor de hotelindustrie. De Nederlandse innovatie biedt hotelgasten de mogelijkheid om hun eigen muziek af te spelen in de hotelkamer via een bluetooth verbinding met een mobiele telefoon, tablet of laptop.

Het Carlton Ambassador is het eerste hotel dat dit Nederlandse muzieksysteem introduceert in zijn nieuwe Signature Rooms. Dit high-end kamertype is gerealiseerd tijdens een grondige renovatie. Met een combinatie van luxe details en moderne techniek geven de Signature Rooms een impuls aan de eigentijdse boutique stijl in het Carlton Ambassador en aan het luxe hotelsegment in Den Haag.

Eigen muziek in hotelkamer

Dampf Audio System is de eerste ingebouwde muziektechnologie speciaal ontworpen voor de hotelindustrie. Het draadloze muzieksysteem is ontwikkeld door een Haags ondernemersduo vanuit het verlangen om altijd en overal te kunnen luisteren naar persoonlijke muziek, met geluidskwaliteit van topniveau. De innovatie werd eerder dit jaar bekroond tot ‘beste ondernemersidee’ op het ondernemersplein in Den Haag.

“Het muzieksysteem past perfect bij ons nieuwe kamertype en draagt bij aan de warme, huiselijke sfeer in het Carlton Ambassador Hotel”, zegt General Manager Arwin Paulides. “Samen met een modern one-touch paneel voor licht, temperatuur, verduistering en airconditioning zorgt de muziektechnologie voor een ‘wow-effect’ bij gasten. Onze nieuwe Signature Rooms zijn tot in detail gestyled in de zogenaamde Dutch boutique stijl, met Hindeloopen elementen, Delfts blauwe accessoires en ‘Hague Blue’ stoffen.”

Rooms with a Signature

De nieuwe Signature Rooms in het Carlton Ambassador Hotel zijn voorzien van flat-screens, Nespresso koffiemachines en topkwaliteit slaapsystemen. Het nieuwe kamertype maakt de authentieke accommodatie tot een eigentijds en toonaangevend boutique hotel, midden in het bruisende hart van de hofstad.

Statige stedentrip

Het Carlton Ambassador is een begrip in Den Haag en behoort tot de parels van de Carlton Hotel Collection. Met zijn charmante uitstraling en boutique stijl biedt het hotel een unieke ervaring. Niet alleen aan diplomatieke en zakelijke gasten, maar ook aan vrijetijdsreizigers. Met het Binnenhof, Paleis Noordeinde, kunstgaleries, winkels, bars en restaurants en zelfs het strand op steenworp afstand is het Carlton Ambassador tijdens een weekendje weg in Den Haag een karakteristieke uitvalsbasis in een inspirerende omgeving.

Citaten
"Het muzieksysteem past perfect bij ons nieuwe kamertype en draagt bij aan de warme, huiselijke sfeer in het Carlton Ambassador Hotel. Samen met een modern one-touch paneel voor licht, temperatuur, verduistering en airconditioning zorgt de muziektechnologie voor een ‘wow-effect’ bij gasten. Onze nieuwe Signature Rooms zijn tot in detail gestyled in de zogenaamde Dutch boutique stijl, met Hindeloopen elementen, Delfts blauwe accessoires en ‘Hague Blue’ stoffen." Arwin Paulides, general manager Carlton Ambassador Hotel Den Haag
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Carlton Hotel Collection

De Carlton Hotel Collection biedt comfortabele viersterrenhotels met inspirerende conferentie en leisure faciliteiten in Nederland, Engeland, Schotland en België. De hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. De groep streeft echter niet naar een eenheid in identiteit en design. Ieder hotel is juist verrassend uniek en legt een direct verband met de omgeving, de locatie of plaatselijke historie.

berichten