Amsterdams hotel Banks Mansion verwelkomt nieuwe General Manager

02 JUNI 2016, AMSTERDAM
Samenvatting
Banks Mansion aan de Herengracht heeft sinds april een nieuwe General Manager. Paul Buyser (30) keert na 2,5 jaar terug naar het Amsterdamse viersterrenhotel van de Carlton Hotel Collection. De aanstelling van Paul Buyser getuigt van een sterke relatie tussen het boutique hotel en haar personeel. De ondernemingsgezinde Paul Buyser geeft in Banks Mansion zijn beleving van unlimited hospitality mee aan de gasten, die genieten van comfort en persoonlijke aandacht.

Het charmante Banks Mansion ligt in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van de beroemde Gouden Bocht van de Herengracht. Met glas in lood ramen en elegante houten kabinetten komen lokale invloeden van de Amsterdamse Schoolstijl en de Nederlandse architect Berlage samen in een warme Frank Lloyd Wright sfeer. De attente, persoonlijke benadering van het personeel staat centraal; gasten worden met enthousiasme verteld over de verborgen schatten van de stad. Banks Mansion is een authentieke plek waar gasten zich thuis voelen en bijkomen van het moois dat de wereldstad Amsterdam te bieden heeft.

Haar full service concept, waarbij alle dranken en versnaperingen in de vorm van ontbijt, minibar en verscheidene buffetten (als een wijnbuffet en een kazenbuffet) bij de kamerprijs inbegrepen zijn, is uniek in Nederland. Banks Mansion behaalde eerder dit jaar de toppositie Traveller’s Choice 2016 en tevens een mooie top 10 positie van Amsterdamse hotels op Tripadvisor.

Noot aan de redactie – Niet voor publicatie
Neem bij interesse in een interview met Paul Buyser of een bezoek aan Banks Mansion contact op met Mirte Korenhof via m.korenhof@leadspr.com.

Citaten
"We bedrijven hier de overtreffende trap van hospitality door onze gasten op een persoonlijke manier net een stapje voor te zijn. Deze pure vorm van hospitality wordt weerspiegeld in onze gasten; wij genieten met het gehele team als wij zien hoe blij zij ervan worden." Paul Buyser, General Manager Banks Mansion
Download PDF
Download PDF
Over Carlton Hotel Collection

De Carlton Hotel Collection biedt comfortabele viersterrenhotels met inspirerende conferentie en leisure faciliteiten in Nederland, Engeland, Schotland en België. De hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. De groep streeft echter niet naar een eenheid in identiteit en design. Ieder hotel is juist verrassend uniek en legt een direct verband met de omgeving, de locatie of plaatselijke historie.

berichten