Carlton Square en recent geopende Bar & Kitchen Zocher verwelkomen nieuwe General Manager

31 MEI 2016, HAARLEM
Samenvatting
Het Carlton Square om de hoek bij het Frederikspark in Haarlem heeft sinds mei een nieuwe General Manager. Arwin Paulides (42), die voorheen de functie van General Manager van het Carlton Ambassador in Den Haag bekleedde, geeft met veel ruimte voor persoonlijk ondernemerschap zijn beleving van hospitality mee in het Haarlemse hotel. De lobby en de begane grond van het Carlton Square zijn recentelijk gerenoveerd. Tevens is de compleet nieuwe Bar & Kitchen Zocher, een levendige ontmoetingsplaats voor Haarlemmers, internationale gasten en dagjesmensen, geopend.

Levendige ontmoetingsplaats
Het Carlton Square in Haarlem heeft recent de gehele begane grond grondig gerenoveerd. Zo is onder meer een nieuwe, moderne lobby en de in het oog springende Bar & Kitchen Zocher gerealiseerd. De open keuken en de reuring van alledag typeren de nieuwe ontmoetingsplek, welke is geïnspireerd op de beroemde Haarlemse tuinarchitect en tevens Bourgondiër Zocher. Ook de gerechten zijn zonder poespas; herkenbare klassiekers, dagvers en veelal uit de Haarlemse streek.

Frisse wind in het management
Arwin Paulides heeft de afgelopen zeven jaar een aantal uitbreidingen en verbouwprojecten van het Carlton Ambassador in Den Haag begeleid. Aan Arwin en zijn team de mooie taak om nu ook het Carlton Square verder te laten groeien met de sympathieke stad Haarlem als magneet om in te verblijven.

Citaten
"Haarlem is een veelzijdige stad, die haar inwoners en gasten zoveel te bieden heeft. Wij willen hen samenbrengen in een plek vol city vibes, waar Haarlemse vriendinnen bij wijze van spreken een gin-tonic drinken, terwijl een stel dat op vakantie is bijkomt van een dag vol indrukken van de stad en twee zakenrelaties een succesvolle business meeting afronden. Wij hopen dat die dynamiek ook overslaat op onze gasten." Arwin Paulides, General Manager Carlton Square
Download PDF
Download PDF
Over Carlton Hotel Collection

De Carlton Hotel Collection biedt comfortabele viersterrenhotels met inspirerende conferentie en leisure faciliteiten in Nederland, Engeland, Schotland en België. De hotels kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die bijzonder warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen. De groep streeft echter niet naar een eenheid in identiteit en design. Ieder hotel is juist verrassend uniek en legt een direct verband met de omgeving, de locatie of plaatselijke historie.

berichten